Klantenservice

Heb je een vraag neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar via de mail en Facebook . Heb je al een serienummer,  zoals ‘A1600 0001’, vermeld dit dan in je bericht.  Wij horen graag van je!

[hr]

Ik heb de afhaal dag gemist:

Foto’s bekijken en bestellen?

Hoe kan ik mijn foto’s bekijken en eventueel bestellen?

De cadeaufoto?

Kan ik alsnog mijn cadeaufoto krijgen?

[hr]

Mail ons

Heb je een vraag neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar via de mail. Vermeld s.v.p. je serienummer in het onderwerp. Stuur mail  

Contact ons via FaceBook

Heb je een korte vraag over HappyPics, dan kun je ons team ook bereiken via FaceBook. Stuur je bericht via FaceBook en je krijgt meestal  binnen een paar uur antwoord.

[hr]

Jouw privacy

HappyPics respecteert de privacy van alle deelnemers aan de fotoacties en alle gebruikers van haar site. HappyPics draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

We stellen jouw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt, en stellen alles in het werk om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Persoonlijke informatie wordt slechts gebruikt voor de diensten waarvoor je deze informatie aan ons hebt gegeven.

Dit Privacybeleid is vanaf 25 mei 2018 van toepassing op alle persoonsgegevens dieHappyPics V.O.F.(hierna: HappyPics) verwerkt van de deelnemers aan de fotoacties.

[button link=”http://www.happypics.nl/privacy/” style=”info”]Lees meer over ons Privacybeleid[/button]